AK Parti'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu

AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Böhürler, terörsüz bir Türkiye hedefinin partinin kuruluşundan bu yana temel amaçları olduğunu açıkladı. Böhürler, annelerin acılarını dindirmek için ilk günden beri çalıştıklarını belirtti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: AK Parti'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
Temsili görsel · Felix-Mittermeier / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Böhürler, terörsüz bir Türkiye hedefinin partinin kuruluşundan bu yana temel amaçları olduğunu açıkladı.
  • Böhürler, annelerin acılarını dindirmek için ilk günden beri çalıştıklarını belirtti.
  • AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Böhürler, terörsüz Türkiye hedefinin partinin kuruluşundan itibaren üzerinde çalıştıkları temel bir konu olduğunu vurguladı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Böhürler, terörsüz bir Türkiye hedefinin partinin kuruluşundan bu yana temel amaçları olduğunu açıkladı. Böhürler, annelerin acılarını dindirmek için ilk günden beri çalıştıklarını belirtti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 11.08.2026 13:43
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Böhürler, terörsüz Türkiye hedefinin partinin kuruluşundan itibaren üzerinde çalıştıkları temel bir konu olduğunu vurguladı. Böhürler, partinin ilk kuruluş toplantılarında dahi annelerin yaşadığı acıların nasıl sonlandırılacağı üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Sürecin partisi için yeni bir gündem olmadığını belirten Böhürler, kuruluş aşamasından bu yana toplumsal huzuru sağlamak adına emek verdiklerini dile getirdi. Bu açıklamalar, partinin terörle mücadele konusundaki geçmişten gelen yaklaşımını yansıtıyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 2 olgu

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Böhürler, terörsüz Türkiye hedefinin partinin kuruluşundan beri gündemlerinde olduğunu belirtti.Kaynak 1
  2. Böhürler, partinin ilk toplantılarında annelerin gözyaşlarını dindirme konusunu ele aldıklarını ifade etti.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 11.08.2026 11:07

    AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Böhürler: "Terörsüz Türkiye" projesi bizim kuruluştan itibaren emek verdiğimiz bir konu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler