Gündem Ankara'da gerçekleşen nikah törenine siyaset dünyasından yoğun katılım
Enes Doğan ve Zehra Çelik çifti, Ankara'da düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Nikah şahitliklerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de aralarında bulunduğu isimler üstlendi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Enes Doğan ve Zehra Çelik çifti, Ankara'da düzenlenen törenle dünyaevine girdi.
- Nikah şahitliklerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de aralarında bulunduğu isimler üstlendi.
- Ankara'da düzenlenen özel bir törenle Enes Doğan ve Zehra Çelik çifti hayatlarını birleştirdi.
Ankara'da düzenlenen özel bir törenle Enes Doğan ve Zehra Çelik çifti hayatlarını birleştirdi. Mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayan isimler arasında siyaset dünyasından önemli figürler yer aldı.
Nikah şahitliğini üst düzey isimler yaptı
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer tarafından kıyılan nikahta, çiftin şahitliklerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Celal Adan ve Fuat Oktay gerçekleştirdi. Tören, davetlilerin katılımıyla Ankara'da huzurlu bir atmosferde tamamlandı.