Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırısının ardından hayatını kaybeden öğrencilerin aileleriyle bir araya geldi. Görüşmeye Adalet Bakanı Akın Gürlek ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de katıldı. Bakan Gürlek, sosyal medyada yaptığı açıklamada devletin bu büyük acının sahiplerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını belirtti ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.
Erdoğan, okul saldırısı mağduru aileleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı, Kahramanmaraş'taki saldırıda kaybedilen öğrencilerin aileleriyle görüşerek destek sözü verdi. Bakanlar da toplantıya katıldı.
- Cumhurbaşkanı, Kahramanmaraş'taki saldırıda kaybedilen öğrencilerin aileleriyle görüşerek destek sözü verdi.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırısının ardından hayatını kaybeden öğrencilerin aileleriyle bir araya geldi.
- Görüşmeye Adalet Bakanı Akın Gürlek ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de katıldı.
Bu haber ne anlatıyor?
Cumhurbaşkanı, Kahramanmaraş'taki saldırıda kaybedilen öğrencilerin aileleriyle görüşerek destek sözü verdi. Bakanlar da toplantıya katıldı.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen okul saldırısında hayatını kaybeden öğrencilerin aileleriyle bir araya geldiKaynak 1
- Görüşmeye Adalet Bakanı Akın Gürlek ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de katıldıKaynak 1
- Bakan Akın Gürlek, sosyal medyada devletin acıyı yaşayan aileleri yalnız bırakmayacağını vurgulayan bir açıklama yaptıKaynak 1
Başvurulan kaynaklar
-
1
NTVHaber kaynağı · 05.08.2026 04:56Kaynağı aç ↗
Kahramanmaraş'taki okul saldırısı. Erdoğan hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini kabul etti
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.