Sakarya'da çöp ev skandalı: Hemşirenin dairesinden tıbbi atıklar çıktı

Sakarya'da bir hemşirenin kiraladığı daireyi tıbbi atıklar ve çöplerle doldurması üzerine hukuki süreç başlatıldı. Bilirkişi incelemesinde evin tavana kadar çöp yığınlarıyla dolu olduğu belirlendi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Sakarya'da çöp ev skandalı: Hemşirenin dairesinden tıbbi atıklar çıktı
Temsili görsel · Nennieinszweidrei / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Sakarya'da bir hemşirenin kiraladığı daireyi tıbbi atıklar ve çöplerle doldurması üzerine hukuki süreç başlatıldı.
  • Bilirkişi incelemesinde evin tavana kadar çöp yığınlarıyla dolu olduğu belirlendi.
  • Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşanan olay, çevre sakinlerini tedirgin etti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Sakarya'da bir hemşirenin kiraladığı daireyi tıbbi atıklar ve çöplerle doldurması üzerine hukuki süreç başlatıldı. Bilirkişi incelemesinde evin tavana kadar çöp yığınlarıyla dolu olduğu belirlendi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 04.08.2026 16:17
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşanan olay, çevre sakinlerini tedirgin etti. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hemşire H.Ç.'nin ikamet ettiği daireden yayılan ağır kokular, apartman sakinlerinin durumu bina yönetimine bildirmesine yol açtı. Ev sahibinin uyarılarına rağmen herhangi bir iyileştirme yapılmaması üzerine konu yargıya taşındı.

Mahkeme kararıyla dairede inceleme yapan bilirkişi heyeti, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Maske takılarak girilebilen evde, çok sayıda naylon poşet, sargı bezi ve tıbbi atıkların bulunduğu tespit edildi. Bazı odalarda çöp yığınlarının tavana kadar ulaştığı belirlenirken, hijyenik olmayan bu durum kayıt altına alındı. Mahkemeye sunulan raporun ardından, kiracı H.Ç.'nin daireden tahliyesine yönelik hukuki işlemler başlatıldı. Olay, bölgedeki apartman sakinleri arasında büyük tepki toplarken, sağlık personeli olan bir bireyin yaşam alanını bu şekilde kullanması dikkat çekti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir hemşirenin kiraladığı daireyi çöplerle doldurduğu tespit edildi.Kaynak 1
  2. Apartman sakinleri kötü kokular üzerine ev sahibi ve yönetime şikayette bulundu.Kaynak 1
  3. Bilirkişi incelemesinde evde tıbbi atıklar ve tavana ulaşan çöp yığınları görüntülendi.Kaynak 1
  4. Kiracı hemşire H.Ç. hakkında tahliye süreci başlatıldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 04.08.2026 16:14

    Sakarya’da çöp ev alarmı! Kiralık evi tıbbi atıkla doldurdu: O hemşire için hukuki süreç başlatıldı!

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler