\n\n

Hatay'da çatıdaki şahsı karpuz teklifi ikna etti

Hatay'da hastane çatısına çıkan bir vatandaş, akrabasının karpuz kesme teklifiyle ikna edilerek aşağı indirildi. Olay sonrası şahıs tekrar tedavi altına alındı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Hatay'da çatıdaki şahsı karpuz teklifi ikna etti
Temsili görsel · moritz320 / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Hatay'da hastane çatısına çıkan bir vatandaş, akrabasının karpuz kesme teklifiyle ikna edilerek aşağı indirildi.
  • Olay sonrası şahıs tekrar tedavi altına alındı.
  • Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Gülderen Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören A.Z.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Hatay'da hastane çatısına çıkan bir vatandaş, akrabasının karpuz kesme teklifiyle ikna edilerek aşağı indirildi. Olay sonrası şahıs tekrar tedavi altına alındı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 03.08.2026 09:42
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Gülderen Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören A.Z. isimli bir şahıs, hastanenin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 12 metre yükseklikteki çatıda bulunan şahıs, olay yerine gazetecilerin gelmesini istediğini belirterek çevresindekilere zor anlar yaşattı.

Durumu fark eden yakınları ve bölgedeki ekipler, şahsı bulunduğu yerden indirmek için uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada bir akrabası, şahsı ikna etmek amacıyla "Karpuz keselim gel" şeklinde bir teklifte bulundu. Bu ilginç ikna yöntemi sonuç verdi ve şahıs çatıdan inmeyi kabul etti.

Güvenli bir şekilde çatıdan indirilen şahıs, kontrol amaçlı olarak hastanenin ilgili servisine sevk edildi. Olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilirken, hastane yönetiminin ve yakınlarının müdahalesiyle olay herhangi bir yaralanma yaşanmadan sona erdi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Hatay'ın Antakya ilçesindeki bir hastanede tedavi gören A.Z. isimli şahıs çatının üzerine çıktı.Kaynak 1
  2. Yaklaşık 12 metre yükseklikteki çatıya çıkan şahıs, intihar girişiminde bulunarak gazetecilerin gelmesini talep etti.Kaynak 1
  3. Akrabaları ve olay yerindeki ekipler, şahsı çatıdan indirmek için ikna çalışmalarına başladı.Kaynak 1
  4. Bir akrabasının karpuz kesme teklifi üzerine ikna olan şahıs, çatıdan güvenli bir şekilde indirildi.Kaynak 1
  5. İndirilen şahıs, sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla hastane servisine tekrar alındı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    HürriyetHaber kaynağı · 03.08.2026 09:07

    Hatay'da ilginç ikna yöntemi! Çatıdaki şahsı "Karpuz keselim gel" diyerek indirdiler

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.