Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi, AFAD verilerine göre 3.4 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Bölgede hissedilen sarsıntının ardından ekipler tarafından yapılan ilk incelemelerde herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi. Yetkililer, depremle ilgili olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını belirterek durumun takip edildiğini ifade etti. Bölge halkı kısa süreli bir endişe yaşarken, sarsıntının ardından herhangi bir hasar tespit edilmediği öğrenildi.
Kırşehir'de deprem paniği
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Yetkililer deprem sonrası herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi.
- Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
- Yetkililer deprem sonrası herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi.
- Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi, AFAD verilerine göre 3.4 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.
Bu haber ne anlatıyor?
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Yetkililer deprem sonrası herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
Başvurulan kaynaklar
-
1
NTVHaber kaynağı · 01.08.2026 21:23Kaynağı aç ↗
Kırşehir'de 3.4 büyüklüğünde deprem
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.