Gündem Kemalpaşa Belediyesi'nde taşınmaz satışı için meclis yetki talebi
Mehmet Türkmen, yeni partiye geçişinin ardından belediyenin borçlarını azaltmak için taşınmaz satışını yeniden gündeme getirdi. Meclis onayıyla 31 taşınmaz ihale edilecek.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Mehmet Türkmen, yeni partiye geçişinin ardından belediyenin borçlarını azaltmak için taşınmaz satışını yeniden gündeme getirdi.
- Meclis onayıyla 31 taşınmaz ihale edilecek.
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediye, biriken borçları kapatmak amacıyla mülkiyetindeki taşınmazları satma planını yeniden gündeme taşıdı.
Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, CHP'den istifa edip Yeni Parti'ye katıldıktan sonra 2024'te satışa koyduğu taşınmazları tekrar satmak için meclisten yetki talep ediyor.
Meclis önergesi kabul edilirse, öncelikle taşınmazların muhammen bedeli belirlenecek ve ardından 31 taşınmaz ihale usulüyle satılacak.