Gündem Türkiye-Maldivler Ticaret Anlaşması İçin Geri Sayım Başladı
Türkiye ile Maldivler arasındaki Tercihli Ticaret Anlaşması'nın yürürlüğe girmesi için tüm hazırlıklar bitti. Anlaşma 1 Ağustos'ta uygulamaya konulacak.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Türkiye ile Maldivler arasındaki Tercihli Ticaret Anlaşması'nın yürürlüğe girmesi için tüm hazırlıklar bitti.
- Anlaşma 1 Ağustos'ta uygulamaya konulacak.
- Türkiye ve Maldivler arasında ticari ilişkileri güçlendirmeyi hedefleyen Tercihli Ticaret Anlaşması'na dair süreç nihayete erdi.
Türkiye ve Maldivler arasında ticari ilişkileri güçlendirmeyi hedefleyen Tercihli Ticaret Anlaşması'na dair süreç nihayete erdi. İki ülke arasında varılan mutabakatın hayata geçirilmesi amacıyla yürütülen teknik ve hukuki çalışmalar başarıyla tamamlandı.
Yapılan resmi açıklamaya göre, söz konusu anlaşma 1 Ağustos tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girecek. Bu gelişmeyle birlikte iki ülke arasındaki ticari faaliyetlerin yeni bir ivme kazanması bekleniyor.