Nothing'in İlk Akıllı Saati Eylül Ayında Tanıtılacak

Teknoloji dünyasında şeffaf tasarımlarıyla tanınan Nothing, ürün yelpazesini akıllı saat kategorisiyle genişletiyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazın üst segmenti hedeflemesi planlanıyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Nothing'in İlk Akıllı Saati Eylül Ayında Tanıtılacak
Temsili görsel · Alexas_Fotos / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Teknoloji dünyasında şeffaf tasarımlarıyla tanınan Nothing, ürün yelpazesini akıllı saat kategorisiyle genişletiyor.
  • Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazın üst segmenti hedeflemesi planlanıyor.
  • Özgün tasarım anlayışı ve şeffaf gövde yapısıyla akıllı telefon ile kulaklık sektöründe dikkat çeken Nothing, yeni bir ürünle ekosistemini büyütmeye hazırlanıyor.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Teknoloji dünyasında şeffaf tasarımlarıyla tanınan Nothing, ürün yelpazesini akıllı saat kategorisiyle genişletiyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazın üst segmenti hedeflemesi planlanıyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 30.07.2026 12:27
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Özgün tasarım anlayışı ve şeffaf gövde yapısıyla akıllı telefon ile kulaklık sektöründe dikkat çeken Nothing, yeni bir ürünle ekosistemini büyütmeye hazırlanıyor. Sektördeki güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre, İngiltere merkezli teknoloji firması kendi markasını taşıyan ilk akıllı saat modelini Eylül ayı içerisinde kullanıcılarla buluşturacak.

Yeni cihazın, markanın karakteristik özelliği olan yarı saydam tasarım dilini yansıtacağı belirtiliyor. CMF serisindeki bütçe dostu modellerden farklı olarak, bu yeni saatin doğrudan premium segmenti hedeflediği ifade ediliyor. Fiyatlandırma stratejisinin 300 doların altında tutulması planlanan ürünün, ilk aşamada belirli pazarlarda satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Teknik özellikler tarafında ise önemli bir beklenti öne çıkıyor. Cihazın, daha basit işletim sistemleri yerine Google imzalı Wear OS platformuyla gelebileceği konuşuluyor. Bu durum gerçekleşirse, gelişmiş uygulama desteği ve akıllı bildirim yönetimi gibi özelliklerle donatılacak olan saat; Samsung Galaxy Watch ve Google Pixel Watch gibi güçlü rakiplerle rekabet edecek. Teknoloji tutkunları, şirketin bu yeni hamlesiyle giyilebilir teknoloji pazarında nasıl bir konum elde edeceğini merakla bekliyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Nothing şirketi, ilk akıllı saatini Eylül ayında piyasaya sürmeyi planlıyor.Kaynak 1
  2. Yeni akıllı saat, markanın imzası olan şeffaf tasarım dilini taşıyacak.Kaynak 1
  3. Cihazın fiyatının 300 doların altında olması bekleniyor.Kaynak 1
  4. Akıllı saatin Google Wear OS işletim sistemiyle çalışabileceği öngörülüyor.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 30.07.2026 12:27

    Nothing’in akıllı saati eylül ayında geliyor

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler