\n\n

Şişli'deki gece kulübüne operasyon: 12 kişi sınır dışı edilecek

İstanbul'da bir eğlence mekanına düzenlenen baskında yasal çalışma izni olmayan 12 kadın yakalandı. Söz konusu kişilerin ülkelerine gönderilmesi için işlemler başlatıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Şişli'deki gece kulübüne operasyon: 12 kişi sınır dışı edilecek
Temsili görsel · DanielaElenaTentis / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İstanbul'da bir eğlence mekanına düzenlenen baskında yasal çalışma izni olmayan 12 kadın yakalandı.
  • Söz konusu kişilerin ülkelerine gönderilmesi için işlemler başlatıldı.
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Şişli bölgesindeki bir gece kulübüne yönelik operasyon gerçekleştirdi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İstanbul'da bir eğlence mekanına düzenlenen baskında yasal çalışma izni olmayan 12 kadın yakalandı. Söz konusu kişilerin ülkelerine gönderilmesi için işlemler başlatıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 28.07.2026 10:33
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Şişli bölgesindeki bir gece kulübüne yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, mekanda görev yapan 12 kadının herhangi bir sosyal güvenlik kaydının bulunmadığı ve çalışma izinlerinin olmadığı anlaşıldı.

Emniyet birimleri tarafından yürütülen yasal süreç neticesinde, izinsiz çalıştığı belirlenen 12 kadının sınır dışı edilmesine karar verildi. İşletme hakkında ise gerekli idari işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İstanbul Şişli'deki bir gece kulübüne polis ekipleri tarafından denetim yapıldı.Kaynak 1
  2. İşletmede sigortasız ve çalışma izni olmadan çalışan 12 kadın tespit edildi.Kaynak 1
  3. Yasal izinleri bulunmayan 12 kadın hakkında sınır dışı edilme kararı alındı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 28.07.2026 10:09

    Mekanda sigortasız çalışıyorlardı: 12 kadın deport edilecek

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.