\n\n

Filenin Sultanları'nda hedef şampiyonluk

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi'nde finale yükseldi. Milli oyuncular, şampiyonluk hedefiyle Brezilya maçına hazırlandıklarını belirtti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Filenin Sultanları'nda hedef şampiyonluk +Spor
Temsili görsel: Filenin Sultanları'nda hedef şampiyonluk
Temsili görsel · TaniaVdB / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi'nde finale yükseldi.
  • Milli oyuncular, şampiyonluk hedefiyle Brezilya maçına hazırlandıklarını belirtti.
  • A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi (VNL) yarı final mücadelesinde ev sahibi Çin'i 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi'nde finale yükseldi. Milli oyuncular, şampiyonluk hedefiyle Brezilya maçına hazırlandıklarını belirtti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 26.07.2026 03:28
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi (VNL) yarı final mücadelesinde ev sahibi Çin'i 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı. Makau'daki East Asian Games Dome'da oynanan karşılaşmanın ardından milli sporcular, şampiyonluk hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu Melissa Vargas, finaldeki rakipleri Brezilya'nın oldukça güçlü bir ekip olduğunu vurguladı. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için sahada en iyi performanslarını sergilemeleri gerektiğini belirten Vargas, her zaman zirveyi hedeflediklerini ifade etti. Takımın liberosu Gizem Örge ise yüksek bir enerjiyle mücadele ettiklerini belirterek, kupayı Türkiye'ye getirmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

Gizem Örge, turnuvanın sürprizlerle dolu geçtiğini ancak takımın istikrarlı bir başarı grafiği yakaladığını dile getirdi. Türk voleybolunun hem kadın hem de erkek kategorilerinde sürekli bir gelişim gösterdiğine dikkat çeken Örge, her zaman finallerde yer almanın bir alışkanlık haline geldiğini vurguladı. Milli takım, final maçına kadar olan süreci dinlenerek ve Brezilya'nın oyun tarzına odaklanarak geçirmeyi planlıyor. Ay-yıldızlı ekip, turnuvayı şampiyonlukla tamamlayarak başarılarına bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi yarı finalinde Çin'i 3-0 mağlup etti.Kaynak 1
  2. Melissa Vargas, finalde karşılaşacakları Brezilya'nın güçlü bir rakip olduğunu belirtti.Kaynak 1
  3. Gizem Örge, takımın enerjisinin yüksek olduğunu ve kupayı kazanmak istediklerini ifade etti.Kaynak 1
  4. Milli voleybolcular, şampiyonluk hedefiyle Brezilya maçına odaklandıklarını açıkladı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Habertürk SporHaber kaynağı · 25.07.2026 18:03

    "Her zaman şampiyon olmak istiyoruz"

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.