Gündem Türkiye'den Suriye'deki otobüs kazası için taziye mesajı
Suriye'de meydana gelen ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazası sonrası Türkiye taziye mesajı iletti. Dışişleri Bakanlığı, Şam-Deyrizor yolundaki facia için başsağlığı diledi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Suriye'de meydana gelen ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazası sonrası Türkiye taziye mesajı iletti.
- Dışişleri Bakanlığı, Şam-Deyrizor yolundaki facia için başsağlığı diledi.
- Suriye'nin Şam ile Deyrizor şehirleri arasındaki kara yolunda iki yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazası büyük bir faciaya yol açtı.
Suriye'nin Şam ile Deyrizor şehirleri arasındaki kara yolunda iki yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazası büyük bir faciaya yol açtı. Yetkililerden alınan bilgilere göre, çarpışma sonucunda 35 kişi hayatını kaybetti.
Yaşanan bu elim olayın ardından Türkiye Dışişleri Bakanlığı resmi bir açıklama yaparak taziye mesajı yayımladı. Bakanlık, kazada yaşamını yitirenler için başsağlığı dileklerini iletti.