Gündem Kocaeli'de hastane yangını: 2 yaralı
Kocaeli'de bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde oksijen bağlantısı sırasında yangın çıktı. Olayda dumandan etkilenen iki kişi tedavi altına alındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Kocaeli'de bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde oksijen bağlantısı sırasında yangın çıktı.
- Olayda dumandan etkilenen iki kişi tedavi altına alındı.
- Kocaeli'nin Ovacık Mahallesi'nde hizmet veren özel bir hastanenin koroner yoğun bakım ünitesinde, oksijen bağlantısı yapıldığı sırada parlama kaynaklı bir yangın meydana geldi.
Kocaeli'nin Ovacık Mahallesi'nde hizmet veren özel bir hastanenin koroner yoğun bakım ünitesinde, oksijen bağlantısı yapıldığı sırada parlama kaynaklı bir yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevleri kısa sürede kontrol altına aldı.
Yangın nedeniyle oluşan yoğun dumanın tahliye edilmesi amacıyla, tedbir amaçlı olarak bazı hastalar hastanenin farklı bir bölümüne nakledildi. Olay sırasında dumandan etkilenen 2 kişi ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Yetkililer, yangının söndürüldüğünü ve hastanedeki durumun kontrol altında olduğunu belirtti.