Gündem Kahramankazan'daki fabrika yangını söndürüldü
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan bir atık yağ fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken soğutma çalışmaları sürüyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan bir atık yağ fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
- Olayda ölen ya da yaralanan olmazken soğutma çalışmaları sürüyor.
- Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde faaliyet gösteren üç katlı bir atık yağ fabrikasında öğleden sonra yangın meydana geldi.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde faaliyet gösteren üç katlı bir atık yağ fabrikasında öğleden sonra yangın meydana geldi. Saat 14.30 sularında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek paniğe yol açtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, alevlere müdahale ederek yangını 1,5 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına almayı başardı.
Yetkililer, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığını bildirdi. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan inceleme süreci devam ediyor.