Spor Beşiktaş'ta Avrupa mesaisi sürüyor
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu hazırlıklarına teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde devam etti. Siyah-beyazlı ekip, üç günlük iznin ardından taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu hazırlıklarına teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde devam etti.
- Siyah-beyazlı ekip, üç günlük iznin ardından taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.
- ön eleme turunda Danimarka temsilcisi FC Midtjylland ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Danimarka temsilcisi FC Midtjylland ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Üç günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan siyah-beyazlı oyuncular, teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde sahaya indi.
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşularıyla başladı. İdmanın ana bölümünde ise kondisyon ve taktiksel çalışmalar üzerinde duruldu. Hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yarın sabah saat 10.30'da basına kapalı olarak gerçekleştireceği bir diğer antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Teknik heyet, Avrupa sınavı öncesinde oyuncuların fiziksel durumunu en üst seviyede tutmayı hedefliyor.