2026 LGS sonuçları ve tercih dönemi tarihleri belli oldu
Sınav sonuçlarının 5 Ağustos'ta açıklanacağı ve tercih sürecinin 13-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı kesinleşti.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2026 LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi ve ardından gerçekleştirilecek tercih sürecinin takvimini duyurdu. Adaylar, sınav sonuçlarına bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilecekler. Tercih işlemleri ise belirlenen tarihler arasında e-Okul sistemi üzerinden yürütülecek.

Konu dosyasındaki son önemli gelişmeler
Sınav sonuçlarının 5 Ağustos'ta açıklanacağı ve tercih sürecinin 13-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı kesinleşti.
2026 LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih resmi olarak belirlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen BİLSEM bireysel değerlendirme süreci sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçlarını bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebiliyor.
En yeni gelişmeden geriye doğru
2026 LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih resmi olarak belirlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen BİLSEM bireysel değerlendirme süreci sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçlarını bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebiliyor.