Ordulu Genç Tıp Öğrencisinin Ölümü

Ordulu bir ailenin çocuğu olan Büşra Aksu, Nahçıvan'ın Nizami Caddesi'nde bulunan bir apartmanda yaşamını yitirdi. Büşra Aksu, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 2. sınıf öğrencisiydi.

Olay, dün gece saatlerinde meydana geldi. Apartmanda bulunan dairede, Büşra Aksu ile birlikte Veterinerlik Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ahmet Kavak da ölü bulundu. İlk inceleme sonuçlarına göre, öğrencilerin şofben kaynaklı gaz sızıntısı nedeniyle zehirlendikleri tespit edildi.

Soruşturma Başladı

Öğrencilerin cenazelerinin Türkiye'ye getirilmesi için gerekli işlemler başlatıldı. Büşra Aksu, Ordu nüfusuna kayıtlı iken, Ahmet Kavak Mersin nüfusuna kayıtlıydı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılıyor.

  • Öğrencilerin öldüğü apartman Nahçıvan'ın Nizami Caddesi'nde bulunuyor.
  • Büşra Aksu, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 2. sınıf öğrencisiydi.
  • Ahmet Kavak, Veterinerlik Fakültesi'nin 1. sınıf öğrencisiydi.
  • Öğrencilerin cenazeleri, işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye getirilecek.

Öğrencilerin ölümü, üniversite çevrelerinde büyük üzüntüye neden oldu. Üniversitesi yetkilileri, olayın araştırılması için gerekli işlemlerin yapıldığını açıkladı.