Güncelleme Tarihi: Haziran 16, 2026 14:59

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkanlık seçiminden önce prensip anlaşmasına vardığı Vedat Muriqi transferi resmiyete kavuşuyor.

Balear Adaları'nın en eski ve en çok okunan gazetesi Última Hora'nın özel haberine göre; Fenerbahçe ve Mallorca, Vedat Muriqi'nin transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertliler bu transfer için Mallorca'ya 15 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Transfer bedelinin 12 milyon eurosunu Mallorca, kalan 3.5 milyon euroluk kısmını ise anlaşma gereği Lazio alacak.

Vedat Muriqi'nin önümüzdeki saatlerde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği ve herhangi bir pürüz çıkmaması halinde 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Mallorca'nın kulüpte geçirdiği dört buçuk yıllık süre zarfında 155 maçta 58 gole imzasını atan ve kulüp tarihinin en golcü oyuncusu olan 'Korsan' lakaplı Vedat Muriqi için son günlerde 'özel bir veda töreni' hazırladığı belirtiliyor.