Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Napoli'den 75 milyon Euro'ya transfer ettiği Victor Osimhen için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

TEAM Talk'ın haberine göre; Premier Lig temsilcisi Manchester United, hücum hattını güçlendirmek için Victor Osimhen'i ilk sıraya yazdı.

Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Michael Carrick'in bu transferi özellikle talep ettiği ve hızlı bir şekilde sonuç alınmasını istediği kaydedildi.

Galatasaray'ın Osimhen'le devam etmek istediği ve 150 milyon Euro seviyesinde bir teklif gelmedikçe yollarını ayırmak istemediği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde transferiyle ilgili konuşan 27 yaşındaki santrfor, "Dürüst olmak gerekirse, bulunduğum kulüpte mutluyum. Burası bana cennet gibi geliyor. Her sabah uyandığımda şükrediyorum. Antrenmana gidiyorum ve yüzümde büyük bir gülümseme oluyor." ifadelerini kullanmıştı.

27 yaşındaki golcü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 10 maça çıkarken 7 gol - 3 asistlik performans sergiledi ve turnuvada en çok maçın oyuncusu seçilen kişi oldu.