Ýngiltere Premier Lig'de Chelsea, sahasýnda Nottingham Forest'a 3-1 maðlup olurken, karþýlaþmanýn ardýndan takýmýn Brezilyalý golcüsü Joao Pedro dikkat çeken açýklamalarda bulundu.
Sky Sports'a konuþan Joao Pedro, takýmýn yaþadýðý sorunlarýn teknik direktörden ziyade oyunculardan kaynaklandýðýný ifade etti.
"NOTTINGHAM KARÞISINDA OYUNU ÇEVÝRMEK ZOR"
Karþýlaþmaya kötü baþladýklarýný belirten Joao Pedro, "En baþtan itibaren çok erken gol yedik. Nottingham Forest karþýsýnda oyunu çevirmek her zaman zordur." dedi.
Benzer hatalarýn tekrarlandýðýný vurgulayan Brezilyalý oyuncu, "Bu hatalarý her maç yapmamak için bir yol bulmamýz gerekiyor. Burasý Premier Lig. Eðer çok erken gol yerseniz geri dönmek çok zor oluyor." ifadelerini kullandý.
Teknik heyete yönelik eleþtirilere de deðinen Joao Pedro, sorumluluðu oyunculara yükledi: "Bunun teknik direktörle ilgili olduðunu düþünmüyorum. Geliþmek oyunculara baðlý. Herkes sorumluluk almalý. Ben de dahil." sözlerini sarf etti.