SHOW TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Kaya, Emre Dinler, Erkan Avcı ve Özge Borak’ın paylaştığı fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Fatih ve Başak ayrılık noktasına geldi.
'Kızılcık Şerbeti'; ABC1’de 7.52 izlenme oranı, 20.88 izlenme payı, AB’de 6.92 izlenme oranı, 22.02 izlenme payı, Total grubunda ise 6.78 izlenme oranı, 18.23 izlenme payına ulaştı. Sosyal medyada çok konuşulan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 2 saat TT listesinde yer alarak beğeni topladı.
Dizinin yayınlanan bölümünde, çıkan yangında Nursema’yı İlhami yerine Asil’in kurtarması Ünalların gündemine oturdu. Hayatını borçlu olduğu Asil’e gözyaşları içinde teşekkür eden Nursema, İlhami’nin yangın gecesi için verdiği kaçamak cevapla hayal kırıklığı yaşadı.
İlhami ve Nursema taburcu olduktan sonra yüzleşiyor;
Yardım gecesinde ise sular durulmadı; Tuncay’ın, Kıvılcım ve Asil’in desteğiyle kimsesiz çocuklar yararına düzenlediği müzayede, adeta güç savaşına dönüştü. Gecenin beklenmeyen misafiri olan Gökhan’ın davete katılması Çimen ve Emir arasında gerginliğe neden oldu. Çimen, Gökhan’ın eski eşi olduğunu Emir’den saklamak zorunda kaldı fakat bu gerçeği Salkım’ın öğrenmesi olayların fitilini ateşledi. Emir, gerçeği öğrendiğinde Çimen’i korumak isteyen Fatih’le karşı karşıya geldi. Bu sırada İlhami, Nursema’nın hat eserlerini satın alan gizli hayırseverin Asil olduğunu öğrendi. İlhami’nin Asil’e hesap sorduğu gece, olaylı sona erdi. Gecenin ardından Ömer, Kıvılcım’ın hayran kaldığı heykeli satın almayı başaramazken; Tuncay’ın bu heykeli alıp, Kıvılcım’a hediye etmesi Ömer’e darbe oldu.
Çimen’in eski kocası Gökhan ortalığı karıştırdı;