ŞİŞLİ Belediyesi'nde kayyum olarak görev yapan Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in yerine Ayhan Terzi getirildi. Ertürkmen, kaymakamlık görevine devam edecek.

Şişli Belediyesi'nde Başkan Vekili değişti. Kayyum olarak görev yapan Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in yerine Ayhan Terzi getirildi. Terzi daha önce Mudanya Kaymakamlığı'ndan İstanbul Vali Yardımcılığı'na getirilmişti. Ertürkmen ise Şişli Kaymakamı olarak görevine devam edecek.

Vay anasını! Ayhan Bey çok başarılı bir yönetici! Mudanya'da harika işler başarmış! Şişli'de de aynı başarıyı getirecek inşallah! Siz hatırlıyor musunuz Cevdet Ertürkmen'in kaymakamken sakalı vardı ya!

yok bu böyle devam ederse hiç kimse şişli için değişim göremeyecek falan, avrupa şehirlerinde yönetim akışı çok net ve şeffaf ama bizde bu atamalar biraz gizli gizli oluyor ya hep böyle

işte yıllar geçti bu tür atamalar hep aynı şekilde devam ediyor. bürokratik düzenin içinde kim kimi değiştirirse değiştirsin sonuç değişmiyor. atatürk'ün laik ve modern devlet vizyonundan ne kaldı merak ettim açıkçası. şişli halkı bunlardan ziyade belediye hizmetlerini bekliyor herhalde.

Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.