Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurulunun ikinci gününde başkanlık seçimi için oy verme işlemi bugün gerçekleştiriliyor.

Genel kurulun ilk gününde iki döneme ait faaliyet ve denetim kurulu raporları okunup ibraya sunulmuştu. Yapılan oylamada Ali Koç ve Sadettin Saran yönetimleri idari ve mali açıdan ibra edilmişti. Genel kurulun ilk günü, başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi'nin yaptıkları konuşmalarla tamamlandı.

Genel kurulun ikinci gününde Chobani Stadyumu Kenan Evren Lisesi arazisinde düzenlenen oy verme işlemi saat 10.00'da başlayıp, 17.00 itibarıyla son bulacak.

Daha önce 20 yıl boyunca sarı-lacivertli kulübün başkanlığını yapan Aziz Yıldırım ile Hakan Safi, başkanlık için yarışıyor.

Genel kurulda 44 bin 741 üyenin oy vermek hakkı bulunuyor. 

*** Başkanlık seçimine dair gelişmeler yaşandıkça haber güncellenecektir.