Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç, bu kez İtalya'nın romantik atmosferinde gündeme geldi. 2024 yılında başlayan ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürüyor.

Ünlü çift, Subaşı'nın 31'inci yaş günü için Roma'ya gitti. Baş başa vakit geçiren ikili, şehrin tarihi ve turistik noktalarında çekilen anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçileriyle buluşturdu. Kısa sürede büyük ilgi gören karelerde çiftin keyifli halleri dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, sevgilisinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Koç, paylaşımında "Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun. Roma'dan sevgiler" ifadelerini kullanırken, Hazal Subaşı da tatilden kareleri "Kutladık geldik" notuyla yayınladı.

Çiftin Roma seyahati sırasında 'Aşk Çeşmesi' olarak bilinen Trevi Çeşmesi'ne giderek dilek tuttuğu ve özel bir mekanda pasta keserek kutlama yaptığı da tatil karelerinden görüldü. Romantik anlar sosyal medyada en çok konuşulan magazin başlıklarından biri haline geldi.

Öte yandan ikilinin evlilik planları da hayranları tarafından merak ediliyor. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda evlilikle ilgili soruya, "Evet evlenme niyetimiz var ama acelemiz yok. Çok mutluyuz" yanıtını vererek ilişkilerinin ciddi bir yolda ilerlediğini ifade etmişti.

Çiftin aşkı ilk olarak ortak arkadaş çevresi sayesinde başlamış, daha sonra sosyal medyada yapılan paylaşımlarla kamuoyuna yansımıştı. O günden bu yana birlikteliklerini gözlerden uzak ama samimi paylaşımlarla sürdüren ikili, magazin dünyasının en çok konuşulan çiftleri arasında yer almaya devam ediyor.