Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, El Clasico öncesinde aldığı acı haberle sarsıldı. Katalan devi, Alman teknik direktörün babasının yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Flick ve ailesine destek mesajı verildi.

Barcelona'nın paylaşımında, "FC Barcelona ve tüm blaugrana ailesi olarak, Hansi Flick'e babasının vefatı dolayısıyla sevgimizi iletmek istiyoruz. Acısını paylaşıyor ve bu zor dönemde kendisi ile ailesinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Zorlu karşılaşma öncesinde gelen acı haber, Barcelona cephesinde büyük üzüntü yarattı. Buna rağmen Hansi Flick'in takımını böylesine kritik bir gecede yalnız bırakmak istemediği ifade edildi.

LaLiga'nın 35. haftasında Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak dev mücadelede Barcelona, mağlup olmaması halinde bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.