Cumhuriyet Halk Partili Buca Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

CHP'Lİ BELEDİYELER YOLSUZLUK SARMALINDA CHP'li belediyeler, yolsuzluk, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve suç örgütü bağlantısı iddialarıyla gündemden düşmüyor.

Ekrem İmamoğlu "Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Elebaşı" olarak yolsuzluklutan tutuklanırken, Esenyurt, Beşiktaş, Şişli, Beylikdüzü, Büyükçekmece gibi İstanbul ilçelerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çeşitli ilçe başkanlarına kadar uzanan operasyonlarda çok sayıda CHP'li isim tutuklandı.

BUCA BELEDİYESİ'NE YOLSUZLUK OPERASYONU Operasyonlara bir yenisi daha eklendi. İzmir'in Buca Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında ruhsat ve denetim müdürü ile imar müdürünün de bulunduğu 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir’in Buca Belediyesi’ne yönelik operasyonda 25 kişi gözaltına alındı (Fotoğraf DHA'dan alınmıştır)

RÜŞVET KARŞILIĞI RUHSAT İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Buca Belediyesi'nde rüşvet karşılığı çeşitli imar ve planlarda mevzuata aykırı olan yerleri usulüne uygunmuş gibi ruhsatlandırıldığı ve menfaat temin ettiği tespit edildi.