soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olup seçimi kazanan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın AKP'ye geçeceği iddia edilmişti.

Halk TV'nin haberine göre, iddiaların ardından CHP Afyonkarahisar İl Yönetimi, İl Başkanı Hasan Karadeniz başkanlığında acil bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleriyle ayrı görüşmeler yapılacağı belirtildi. 

Parti kaynaklarına göre İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı’nın Burcu Köksal’a ulaşamadığı ileri sürüldü.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ise bugünkü basın toplantısında Köksal'a ilişkin sorulan soruya "Kendisiyle iletişimimiz olmadı" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Burcu Köksal’ın, hafta başında CHP Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda özel kalem müdürü olan Alperen Kayhan’ı Mezarlıklar Müdürlüğü emrine verdiği öğrenildi.