Muğla'nın Bodrum ilçesi Hasan Reşat Öncü Caddesi'nde B.Y. isimli şahıs, husumetli olduğu T.D., M.K.G., İ.M.Y., G.K. ve E.K.'nin bulunduğu işletmeye gelerek, elindeki ekmek bıçağıyla saldırıda bulundu. Karşı taraf da ellerine geçirdikleri sopalarla kendilerini korumaya çalıştı.

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, B.Y.'yi suç aleti olan 20 santim uzunluğundaki bıçakla yakalayarak gözaltına aldı. Hastaneye götürülen B.Y.'nin yapılan doktor kontrolünde 2.7 promil alkollü olduğu, kolunda yüzeysel kesik bulunduğu belirlendi.

Yaşanan kavga anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde; şüphelinin bıçakla olay yerine geldiği, diğer grubun ise sopa ile kendilerini korumaya çalıştığı, dükkan kepengini kapatıp ardından tekrar açarak saldırıları savuşturmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alkollü insan ceza almıyor değil ülkemizde.

Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.