Ekranların sevilen dizisi A.B.İ. on yedinci bölümüyle de nefesleri keserken, reytingin zirvesinde yer aldı.
A.B.İ. 17. bölümden kareler / Fotoğraflar Takvim arşivden alınmıştır.
A.B.İ. on yedinci bölümüyle, tüm kişilerde %5,22 izlenme oranı ve %18,19 izlenme payı, 20+ABC1'de %4,50 izlenme oranı ve %16,10 izlenme payı elde ederek yine birinci sırada yer aldı. İzleyicilerin soluksuz izlediği dizi, sosyal medyada da paylaşım ve etkileşim yoğunluğu yaşattı.
Tahir'in ölümünün ardından Doğan'ın dünyası tamamen sarsılır. Şimşek'in aslında yıllardır en yakınındaki İhtiyar olduğunu öğrenen Doğan, bir darbeyi de Çağla'dan alır. Çağla kendi isteğiyle Şimşek'in yanında yer aldığını söyler. Mahinur'un yaşadığı acının hesabını sormaya kararlı olan Çağla, Doğan'dan uzaklaşırken ikisi arasındaki kırılma daha da büyür.
Ancak Çağla'nın sert tavrının altında hala Doğan'a zarar gelmesini engelleme çabası vardır. Tahir'in bıraktığı mektuplar ailede yeni sırların ortaya çıkmasına neden olur. Mehmet Ateşdağlı'nın mezar yerinin yıllar önce gizlice değiştirildiği öğrenilir. Bu bilgi Şimşek'e karşı büyük bir koz haline gelirken, Altın gizlice Şimşek'e bilgi taşımayı sürdürür.
MELEK VE YILMAZ ARASINDA BEKLENMEDİK YAKINLAŞMA