Spor Galatasaray'da yoğun mesai
Galatasaray, Kemerburgaz'da gerçekleştirdiği çift antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmalar pas ve turnuva maçlarıyla sona erdi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Galatasaray, Kemerburgaz'da gerçekleştirdiği çift antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
- Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmalar pas ve turnuva maçlarıyla sona erdi.
- Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yoğun bir çalışma günü geçirdi.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yoğun bir çalışma günü geçirdi. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk bölümünde futbolcular, salonda kuvvet ve sahada koşu çalışmaları yaptı.
Akşam saatlerinde yapılan ikinci antrenman ise dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Üç grup halinde gerçekleştirilen 8'e 2 pas çalışmalarının ardından, dar ve geniş alanda pas organizasyonları üzerinde duruldu. Günün programı, dört takımlı turnuva ile noktalandı. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.