Spor Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
Galatasaray, 2026-2027 sezonu hazırlıklarını Kemerburgaz'da gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmalar pas ve turnuva maçlarıyla tamamlandı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Galatasaray, 2026-2027 sezonu hazırlıklarını Kemerburgaz'da gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdürdü.
- Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmalar pas ve turnuva maçlarıyla tamamlandı.
- Galatasaray, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde hız kesmeden devam ediyor.
Galatasaray, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk bölümünde futbolcular, salonda kuvvet çalışması yaptıktan sonra sahada koşu gerçekleştirdi.
Akşam saatlerinde yapılan ikinci antrenman ise dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Üç grup halinde 8'e 2 pas çalışması yapan sarı-kırmızılı ekip, dar ve geniş alandaki pas organizasyonlarının ardından dört takımlı bir turnuva ile günü noktaladı. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.