Yerel Haberler Trabzon'un Geleceği Ortak Akılla Planlanıyor
Trabzon'da düzenlenen istişare toplantısında şehrin ekonomik hedefleri ve devam eden altyapı projeleri masaya yatırıldı. Toplantıda turizm kapasitesinin artırılması ve sanayi alanlarının genişletilmesi konuları öne çıktı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Trabzon'da düzenlenen istişare toplantısında şehrin ekonomik hedefleri ve devam eden altyapı projeleri masaya yatırıldı.
- Toplantıda turizm kapasitesinin artırılması ve sanayi alanlarının genişletilmesi konuları öne çıktı.
- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, şehrin ekonomik geleceğine yön verecek stratejiler kamu, siyaset ve iş dünyası temsilcileri tarafından değerlendirildi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, şehrin ekonomik geleceğine yön verecek stratejiler kamu, siyaset ve iş dünyası temsilcileri tarafından değerlendirildi. Şehrin kalkınma hedeflerinin ele alındığı buluşmada, devam eden çevre yolu, raylı sistem, şehir hastanesi ve havalimanı projelerindeki son durum görüşüldü.
Turizm ve Sanayi Hedefleri
Toplantıda konuşan Adil Karaismailoğlu, Trabzon'un 2050 yılına kadar yıllık 14 milyon turist ağırlama kapasitesine ulaşabileceğini vurguladı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise sanayi bölgelerine yeni araziler kazandırma çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Şehrin ekonomik potansiyelini artırmaya yönelik bu kapsamlı istişare süreci, katılımcıların ortak vizyonuyla devam ediyor.