Gündem Bolu Belediyesi'nde rüşvet ve ihale soruşturması
Bolu Belediyesi'ne yönelik yürütülen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturmasında üç kişi tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Bolu Belediyesi'ne yönelik yürütülen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturmasında üç kişi tutuklandı.
- Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
- Bolu Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları üzerine başlatılan hukuki süreç devam ediyor.
Bolu Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları üzerine başlatılan hukuki süreç devam ediyor. Soruşturma kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde belediye yönetiminden ve ilgili birimlerden isimler gözaltına alındı.
Tutuklama kararları verildi
Yapılan incelemeler sonucunda Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdür Vekili N.E. ve belediye çalışanı M.T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı soruşturma kapsamında ifadesi alınan ziraat teknikeri S.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili adli süreç titizlikle sürdürülüyor.