\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

Samsunspor'da mağlubiyet sonrası hakem kararlarına tepki

Samsunspor, sahasında Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 yenildiği maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi. Yardımcı antrenör Danijel Jumic, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Samsunspor'da mağlubiyet sonrası hakem kararlarına tepki
Temsili görsel · NoName_13 / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Samsunspor, sahasında Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 yenildiği maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi.
  • Yardımcı antrenör Danijel Jumic, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.
  • haftasında Samsunspor, kendi sahasında ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1'lik skorla boyun eğdi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Samsunspor, sahasında Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 yenildiği maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi. Yardımcı antrenör Danijel Jumic, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 25.10.2026 01:01
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor, kendi sahasında ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1'lik skorla boyun eğdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kırmızı kart cezası nedeniyle teknik direktör Nenad Bjelica'nın yerine yardımcı antrenör Danijel Jumic açıklamalarda bulundu.

Jumic, maçın genelinde sergilenen performanstan memnun olduğunu belirterek, "Mücadeleden gurur duyuyorum" ifadesini kullandı. İlk yarıda agresif ve kompakt bir oyun yapısıyla sahada yer aldıklarını vurgulayan Jumic, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini dile getirdi.

Maçtaki hakem kararlarına da değinen yardımcı antrenör, Afonso Sousa'nın gördüğü kırmızı kartın yanlış anlaşıldığını iddia etti. Sousa'nın rakip oyuncuyu alkışladığını ancak hakemin bunu kendisine yönelik bir hareket olarak algıladığını savundu. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın oyundan atılmasına ilişkin ise Jumic, hocasının hakeme herhangi bir hakarette bulunmadığını, sadece rakip oyuncuların tutumuna dair bir eleştiri getirdiğini öne sürdü. Samsunspor cephesi, yaşanan bu kartların maçın sonucuna doğrudan etki ettiğini savunarak kararlara tepki gösterdi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Trendyol Süper Lig 9. haftasında Samsunspor, Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 mağlup oldu.Kaynak 1
  2. Samsunspor yardımcı antrenörü Danijel Jumic, takımının mücadelesinden gurur duyduğunu ifade etti.Kaynak 1
  3. Samsunspor'da Afonso Sousa ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Kaynak 1
  4. Teknik direktör Nenad Bjelica maç sırasında kırmızı kartla cezalandırıldı.Kaynak 1
  5. Danijel Jumic, Bjelica'nın hakeme hakaret etmediğini savundu.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah SporHaber kaynağı · 24.10.2026 22:32

    Danijel Jumic: "Mücadeleden gurur duyuyorum"

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.