\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

İrfan Can Eğribayat'tan Trabzonspor maçı için özür

Kaleci İrfan Can Eğribayat, 2024 yılındaki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında taraftarlara yönelik yaptığı hareketten dolayı pişmanlığını dile getirdi. Genç kaleci, Trabzon halkından özür dilediğini açıkladı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: İrfan Can Eğribayat'tan Trabzonspor maçı için özür
Temsili görsel · WikiImages / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Kaleci İrfan Can Eğribayat, 2024 yılındaki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında taraftarlara yönelik yaptığı hareketten dolayı pişmanlığını dile getirdi.
  • Genç kaleci, Trabzon halkından özür dilediğini açıkladı.
  • Gençlerbirliği forması giyen kaleci İrfan Can Eğribayat, geçmişte Fenerbahçe formasıyla çıktığı Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olaylar hakkında konuştu.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Kaleci İrfan Can Eğribayat, 2024 yılındaki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında taraftarlara yönelik yaptığı hareketten dolayı pişmanlığını dile getirdi. Genç kaleci, Trabzon halkından özür dilediğini açıkladı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 24.10.2026 22:58
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Gençlerbirliği forması giyen kaleci İrfan Can Eğribayat, geçmişte Fenerbahçe formasıyla çıktığı Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olaylar hakkında konuştu. 17 Mart 2024 tarihinde Papara Park'ta oynanan ve saha olaylarıyla hafızalara kazınan müsabakada, tribünlere yönelik yaptığı olta hareketi nedeniyle yoğun tepki çeken Eğribayat, sessizliğini bozdu.

Aradan geçen sürenin ardından yaptığı açıklamada, o gün sergilediği tavrın yanlış olduğunu kabul eden kaleci, pişmanlık duyduğunu belirtti. Eğribayat, "Kendime yakışmayan bir harekette bulundum" diyerek Trabzon halkından özür diledi. Söz konusu karşılaşma sırasında taraftarlara yönelik gerçekleştirdiği bu davranış, bordo-mavili camiada büyük rahatsızlık yaratmış ve oyuncu hakkında disiplin süreci işletilerek ceza verilmişti.

İrfan Can Eğribayat'ın yıllar sonra gelen bu özür açıklaması, spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Olaylı maçın ardından yaşanan gerginliklerin gölgesinde kalan bu pişmanlık beyanı, taraflar arasındaki gerilimi yumuşatma çabası olarak değerlendirildi. Genç kalecinin geçmişteki hatalı tutumunu açıkça ifade etmesi ve doğrudan özür dilemesi, yaşanan olayların yeniden hatırlanmasına neden oldu.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İrfan Can Eğribayat, 17 Mart 2024'teki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tribünlere olta hareketi yaptı.Kaynak 1
  2. İrfan Can Eğribayat, yaptığı hareket nedeniyle Trabzon halkından özür diledi.Kaynak 1
  3. Kaleci, söz konusu davranışının kendisine yakışmadığını ifade etti.Kaynak 1
  4. Eğribayat, olaylı maçın ardından disiplin cezası almıştı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 24.10.2026 20:18

    İrfan Can Eğribayat'tan yıllar sonra Trabzonspor itirafı! Trabzon halkından özür diledi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.