\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

Adana'da 38 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Adana'da polis ekipleri, 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli hırsızlık suçlarından aranan bir şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin, bir eve girerek cep telefonu ve para çaldığı belirlendi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Adana'da 38 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
Temsili görsel · DariuszSankowski / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Adana'da polis ekipleri, 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli hırsızlık suçlarından aranan bir şüpheliyi gözaltına aldı.
  • Şüphelinin, bir eve girerek cep telefonu ve para çaldığı belirlendi.
  • Adana'da polis ekipleri, hakkında 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan bir şüpheliyi yakaladı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Adana'da polis ekipleri, 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli hırsızlık suçlarından aranan bir şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin, bir eve girerek cep telefonu ve para çaldığı belirlendi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 20.10.2026 11:47
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Adana'da polis ekipleri, hakkında 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan bir şüpheliyi yakaladı. Şüphelinin, penseyle bir evin kilidini kırarak içeri girdiği ve evden 2 cep telefonu ile 2.300 lira çaldığı tespit edildi. Daha önce de iki farklı evden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, emniyetteki ifadesinde evi kendi evi zannettiğini iddia etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Adana'da 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli polis tarafından yakalandı.Kaynak 1
  2. Şüpheli, penseyle kapı kilidini kırarak bir eve girdi.Kaynak 1
  3. Şüpheli, evden 2 cep telefonu ve 2.300 lira çaldı.Kaynak 1
  4. Şüpheli, daha önce de iki farklı evden hırsızlık yaptı.Kaynak 1
  5. Şüpheli, emniyetteki ifadesinde evi kendi evi zannettiğini söyledi.Kaynak 1
  6. Şüpheli, mahkemeye sevk edildi ve tutuklu yargılanacak.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    NTVHaber kaynağı · 20.10.2026 09:58

    Penseyle kapı kilidini kırıp eve girdi, "Kendi evim zannettim" dedi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.