Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan AB heyetiyle görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği'nden gelen üst düzey heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı. Görüşmede bölgesel ilişkiler ve çeşitli iş birliği alanları ele alındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği'nden gelen üst düzey heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.
- Görüşmede bölgesel ilişkiler ve çeşitli iş birliği alanları ele alındı.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme trafiğinde AB heyetinden Genişlemeden Sorumlu Marta Kos ile Göçten Sorumlu Komiser Magnus Brunner de hazır bulundu.
Kritik toplantıda Türkiye tarafını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç temsil etti. Taraflar arasındaki temaslarda Avrupa Birliği ile yürütülen ilişkilerin güncel durumu ve karşılıklı iş birliği konuları değerlendirildi. Görüşme, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki diplomatik diyaloğun sürdürülmesi açısından önem taşıyor.