Ekonomi Türkiye ve Rusya Arasında Hava Ulaşımı İçin Yeni Adımlar
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rus heyetiyle Antalya'da bir araya gelerek uçuş kapasitesini görüştü. Görüşmelerde iki ülke arasındaki ulaşım imkanlarının çeşitlendirilmesi hedefleniyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rus heyetiyle Antalya'da bir araya gelerek uçuş kapasitesini görüştü.
- Görüşmelerde iki ülke arasındaki ulaşım imkanlarının çeşitlendirilmesi hedefleniyor.
- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'dan gelen üst düzey bir heyeti Antalya'da ağırladı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'dan gelen üst düzey bir heyeti Antalya'da ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye ile Rusya arasındaki hava yolu trafiğinin artırılması ve ulaşım seçeneklerinin genişletilmesi konuları masaya yatırıldı.
Geniş Katılımlı Görüşme
Toplantıya Rusya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Vladimir Ilichev ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Vladimir Poteshkin katılım sağladı. Türk tarafında ise bakan yardımcıları ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek yer aldı. Heyetler, mevcut uçuş ağının geliştirilmesi ve iki ülke arasındaki turizm ile ticari hareketliliği destekleyecek yeni ulaşım stratejileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.