Gündem Antalya'da inşaat kazası: Bodruma düşen kişi kurtarıldı
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde inşaat halindeki binada bodrum boşluğuna düşen bir kişi yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan yaralı hastaneye kaldırıldı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde inşaat halindeki binada bodrum boşluğuna düşen bir kişi yaralandı.
- İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan yaralı hastaneye kaldırıldı.
- Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, inşaat halindeki bir binaya giren 26 yaşındaki O.K.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, inşaat halindeki bir binaya giren 26 yaşındaki O.K. talihsiz bir kaza yaşadı. Kızılarık Mahallesi'ndeki binada karanlık nedeniyle zemindeki boşluğu fark edemeyen şahıs, yaklaşık 4 metre yükseklikten bodrum katına düştü.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlileri, merdiven yardımıyla ulaştıkları yaralıyı bulunduğu yerden güvenli bir şekilde çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan O.K.'nin tedavisine başlandığı öğrenildi.