Antalya'da dehşet: Ablalarını boğmaya çalıştı

Antalya'da 18 yaşındaki bir genç, içine şeytan girdiğini iddia ettiği iki ablasına saldırarak boğmaya çalıştı. Polis müdahalesiyle yakalanan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Antalya’da genç tarafından iki ablasına yönelik saldırı +Gündem
Temsili görsel: Antalya'da dehşet: Ablalarını boğmaya çalıştı
Temsili görsel · Morgengry / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Antalya'da 18 yaşındaki bir genç, içine şeytan girdiğini iddia ettiği iki ablasına saldırarak boğmaya çalıştı.
  • Polis müdahalesiyle yakalanan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • Antalya'nın Santral Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 18 yaşındaki Muhammed D.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Antalya'da 18 yaşındaki bir genç, içine şeytan girdiğini iddia ettiği iki ablasına saldırarak boğmaya çalıştı. Polis müdahalesiyle yakalanan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 12.07.2026 11:02
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Antalya'nın Santral Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 18 yaşındaki Muhammed D. isimli şahıs, ablaları Kübra D. ve Meryem D.'ye yönelik şiddetli bir saldırı gerçekleştirdi. 10 Temmuz günü öğleden sonra yaşanan olayda, şüpheli şahıs ablalarının içine şeytan girdiğini öne sürerek onları boğmaya çalıştı.

Olay, Muhammed D.'nin ablası Kübra D.'ye saldırmasıyla başladı. Kardeşinin elinden kurtulmayı başaran Kübra D., diğer ablası Meryem D.'den yardım istedi. Ancak eve gelen Meryem D. de kardeşinin saldırısına uğradı. Muhammed D., her iki ablasını da boğmaya çalışarak ağır yaralanmalarına neden oldu. Balkona çıkarak bağıran saldırgan, Meryem D.'yi darp etmeye devam ettiği sırada olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan kardeşlerden Kübra D.'nin durumunun ağır olduğu ve entübe edildiği bildirildi. Meryem D. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul eden Muhammed D., ablalarının içine şeytan girdiğini ve bu şeytanları çıkarmak amacıyla onları öldürmeyi planladığını itiraf etti. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlik tarafından kasten öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma süreci devam ediyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Antalya'da 18 yaşındaki Muhammed D., ablaları Kübra D. ve Meryem D.'ye saldırdı.Kaynak 1
  2. Muhammed D., ablalarının içine şeytan girdiğini iddia ederek onları boğmaya çalıştı.Kaynak 1
  3. Polis ekipleri eve girerek saldırganı etkisiz hale getirdi ve gözaltına aldı.Kaynak 1
  4. Ağır yaralanan Kübra D. entübe edilirken, Meryem D. hastanede tedavi altına alındı.Kaynak 1
  5. Muhammed D., kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    NTVHaber kaynağı · 12.07.2026 10:57

    Ablalarına dehşeti yaşattı: "Şeytanı çıkarmak için öldürecektim"

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler