\n\n

DEAŞ'a yönelik 8 ilde eş zamanlı operasyon

Kahramanmaraş merkezli düzenlenen terör operasyonunda 39 kişi gözaltına alındı. Emniyet güçleri 8 ilde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: DEAŞ'a yönelik 8 ilde eş zamanlı operasyon
Temsili görsel · Alexas_Fotos / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Kahramanmaraş merkezli düzenlenen terör operasyonunda 39 kişi gözaltına alındı.
  • Emniyet güçleri 8 ilde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.
  • Kahramanmaraş merkezli olarak başlatılan ve toplam 8 ili kapsayan terör operasyonunda DEAŞ mensubu olduğu değerlendirilen 39 şüpheli yakalandı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Kahramanmaraş merkezli düzenlenen terör operasyonunda 39 kişi gözaltına alındı. Emniyet güçleri 8 ilde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 06.10.2026 19:06
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Kahramanmaraş merkezli olarak başlatılan ve toplam 8 ili kapsayan terör operasyonunda DEAŞ mensubu olduğu değerlendirilen 39 şüpheli yakalandı. Emniyet birimleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen kişilere yönelik eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 2 olgu

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Kahramanmaraş merkezli 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.Kaynak 1
  2. Operasyon kapsamında toplam 39 şüpheli gözaltına alındı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 06.10.2026 18:49

    Kahramanmaraş merkezli terör örgütü DEAŞ operasyonunda 39 zanlı yakalandı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.