Gündem Bakan Çiftçi'den polis lojmanı açıklaması
İçişleri Bakanı Çiftçi, İstanbul'da yeni polis lojmanlarının satın alınacağını duyurdu. Bakan, bu girişimin nın geleceğini ifade etti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İçişleri Bakanı Çiftçi, İstanbul'da yeni polis lojmanlarının satın alınacağını duyurdu.
- Bakan, bu girişimin nın geleceğini ifade etti.
- İçişleri Bakanı Çiftçi, katıldığı bir canlı yayında İstanbul'daki polis lojmanları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İçişleri Bakanı Çiftçi, katıldığı bir canlı yayında İstanbul'daki polis lojmanları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çiftçi, Emniyet Genel Müdürlüğü ile koordineli şekilde 600 lojmanın satın alınacağını duyurdu.
Söz konusu alımların sadece bu sayıyla sınırlı kalmayacağını vurgulayan Çiftçi, emniyet teşkilatının konut ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti. Bakan, bu projenin bir başlangıç olduğunu ve ilerleyen dönemlerde yeni adımların atılacağını ifade etti.