Pakistan Savunma Bakanı Asif, İtalya'nın başkenti Roma'da gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Asif, Pakistan'ın Suudi Arabistan'ı savunmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Suudi Arabistan'ın düşmanının aynı zamanda Pakistan'ın da düşmanı olduğunu belirten Asif, bu konudaki kararlılıklarını dile getirdi. Pakistanlı Bakan ayrıca, Husilerin Suudi Arabistan'a yönelik füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırılarının arttığına da dikkat çekti.
Pakistan Savunma Bakanı'ndan Suudi Arabistan'a Tam Destek
Pakistan Savunma Bakanı Asif, Roma'da yaptığı açıklamada, ülkesinin Suudi Arabistan'ı korumak için her türlü çabayı göstereceğini belirtti. Asif, Suudi Arabistan'ın düşmanının Pakistan'ın da düşmanı olduğunu vurguladı.
- Pakistan Savunma Bakanı Asif, Roma'da yaptığı açıklamada, ülkesinin Suudi Arabistan'ı korumak için her türlü çabayı göstereceğini belirtti.
- Asif, Suudi Arabistan'ın düşmanının Pakistan'ın da düşmanı olduğunu vurguladı.
- Pakistan Savunma Bakanı Asif, İtalya'nın başkenti Roma'da gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.
Bu haber ne anlatıyor?
Pakistan Savunma Bakanı Asif, Roma'da yaptığı açıklamada, ülkesinin Suudi Arabistan'ı korumak için her türlü çabayı göstereceğini belirtti. Asif, Suudi Arabistan'ın düşmanının Pakistan'ın da düşmanı olduğunu vurguladı.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
- Pakistan Savunma Bakanı Asif, Roma'da gazetecilere açıklamalarda bulundu.Kaynak 1
- Asif, Pakistan'ın Suudi Arabistan'ı korumak için elinden geleni yapacağını belirtti.Kaynak 1
- Pakistan Savunma Bakanı, Suudi Arabistan'ın düşmanının Pakistan'ın da düşmanı olduğunu söyledi.Kaynak 1
- Asif, Husilerin Suudi Arabistan'a yönelik füze ve İHA saldırılarını artırdığına dikkat çekti.Kaynak 1
Başvurulan kaynaklar
-
1
Sabah DünyaHaber kaynağı · 30.09.2026 11:21Kaynağı aç ↗
Pakistan’dan Suudi Arabistan'a destek! ‘Suudi Arabistan'ın düşmanı, Pakistan'ın da düşmanıdır’
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.