\n\n

Adana'da Polise Direnen Firari ve Yardımcısı Tutuklandı

Adana'da cezaevi firarisi bir şüpheli, saklandığı evde polise el bombasıyla direndi. Şüphelinin ifadesi üzerine gözaltına alınan ve el bombasını temin ettiği iddia edilen yardımcısı da tutuklandı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Adana'da Polise Direnen Firari ve Yardımcısı Tutuklandı
Temsili görsel · ignartonosbg / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Adana'da cezaevi firarisi bir şüpheli, saklandığı evde polise el bombasıyla direndi.
  • Şüphelinin ifadesi üzerine gözaltına alınan ve el bombasını temin ettiği iddia edilen yardımcısı da tutuklandı.
  • Adana'da cezaevi firarisi olduğu belirlenen Mehmet Şirin Doğan, saklandığı evde polise el bombasıyla mukavemet gösterdi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Adana'da cezaevi firarisi bir şüpheli, saklandığı evde polise el bombasıyla direndi. Şüphelinin ifadesi üzerine gözaltına alınan ve el bombasını temin ettiği iddia edilen yardımcısı da tutuklandı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 29.09.2026 10:34
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Adana'da cezaevi firarisi olduğu belirlenen Mehmet Şirin Doğan, saklandığı evde polise el bombasıyla mukavemet gösterdi. Yapılan operasyonla gözaltına alınan Doğan, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yardımcısı da Tutuklandı

Mehmet Şirin Doğan'ın ifadesi doğrultusunda, el bombasını temin ettiği iddia edilen Hasan Çelik de polis tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Çelik, üzerine atılı suçlamadan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Adana'da cezaevi firarisi Mehmet Şirin Doğan, saklandığı evde polise el bombasıyla direndi.Kaynak 1
  2. Mehmet Şirin Doğan, operasyonla gözaltına alınarak tutuklandı.Kaynak 1
  3. Doğan'ın ifadesi üzerine el bombasını temin ettiği iddia edilen Hasan Çelik gözaltına alındı.Kaynak 1
  4. Hasan Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 29.09.2026 10:00

    Adana'da nefes kesen operasyonda gözaltına alınmıştı! Polise el bombasıyla direnen şüpheli tutuklandı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.