Yerel Haberler Trabzonspor'dan Eddy Doué Hamlesi
Trabzonspor, Estrela da Amadora forması giyen genç orta saha oyuncusu Eddy Doué ile ön anlaşma sağladı. 20 yaşındaki futbolcu, Fildişi Sahili Milli Takımı'na da ilk kez davet edildi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Trabzonspor, Estrela da Amadora forması giyen genç orta saha oyuncusu Eddy Doué ile ön anlaşma sağladı.
- 20 yaşındaki futbolcu, Fildişi Sahili Milli Takımı'na da ilk kez davet edildi.
- Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek amacıyla Estrela da Amadora'da forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Eddy Doué ile Ocak 2027 dönemi için ön anlaşmaya vardı.
Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek amacıyla Estrela da Amadora'da forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Eddy Doué ile Ocak 2027 dönemi için ön anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun mevcut kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Transferin Detayları
Transfer sürecinde dikkat çeken bir diğer nokta ise PSG'nin hakları oldu. Fransız ekibi, Doué'nin gelecekteki satışından yüzde 50 oranında pay alma hakkına sahip durumda. Öte yandan, başarılı performansıyla dikkat çeken genç yetenek, kariyerinde önemli bir adım atarak ilk kez Fildişi Sahili Milli Takımı'na çağrıldı. Trabzonspor yönetimi tarafından transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmekte fayda var.