Gündem Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası İstanbul'da Düzenlendi
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası finali büyük ilgi gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da takip ettiği müsabakada sporcular kıyasıya mücadele etti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası finali büyük ilgi gördü.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da takip ettiği müsabakada sporcular kıyasıya mücadele etti.
- İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası finaline ev sahipliği yaptı.
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası finaline ev sahipliği yaptı. Mustafa Taş ve Orhan Okulu arasındaki final mücadelesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerinde izledi.
Özel Hediye ve Görüşmeler
Etkinlik kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a altın kemer takdim etti. Ayrıca Erdoğan, organizasyona katılan Tanzanyalı güreşçi Osman Ali Davutoğlu ile bir süre sohbet ederek yakından ilgilendi.