\n\n

İki farklı şehirde şüpheli ölüm vakası

Tekirdağ ve İstanbul'da meydana gelen iki ayrı olayda, iki kişi evlerinde ölü olarak bulundu. Olaylarla ilgili soruşturma süreçleri başlatıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: İki farklı şehirde şüpheli ölüm vakası
Temsili görsel · Alexas_Fotos / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Tekirdağ ve İstanbul'da meydana gelen iki ayrı olayda, iki kişi evlerinde ölü olarak bulundu.
  • Olaylarla ilgili soruşturma süreçleri başlatıldı.
  • Türkiye'nin farklı noktalarında yaşanan iki ayrı ölüm vakası güvenlik güçlerini harekete geçirdi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Tekirdağ ve İstanbul'da meydana gelen iki ayrı olayda, iki kişi evlerinde ölü olarak bulundu. Olaylarla ilgili soruşturma süreçleri başlatıldı.

2 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 26.09.2026 13:54
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Türkiye'nin farklı noktalarında yaşanan iki ayrı ölüm vakası güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Tekirdağ'ın Kahya Mahallesi'nde yaşayan 54 yaşındaki bir vatandaş, yakınlarının kendisinden yaklaşık 20 gündür haber alamaması üzerine yapılan ihbarla gündeme geldi. Adrese intikal eden polis ve sağlık ekipleri, eve girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp süreci başlatıldı.

Benzer bir acı haber ise İstanbul'un Şişli ilçesinden geldi. Feriköy Mahallesi'nde ikamet eden 25 yaşındaki Yağız Bilik, ev arkadaşı tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bilik'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olayla ilgili ifadesi alınan ev arkadaşı, Bilik'in eve alkollü geldiğini ve bilinen bir sağlık sorunu olmadığını belirtti. Savcılık talimatıyla evde bulunan diğer tanıkların da ifadelerine başvurulurken, Bilik'in cenazesi detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Her iki olayla ilgili başlatılan soruşturmaların titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

2kaynak · 4 olgu

2 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Tekirdağ'da 54 yaşındaki bir şahıs, 20 gündür haber alınamaması üzerine evinde ölü bulundu.Kaynak 1
  2. İstanbul Şişli'de 25 yaşındaki Yağız Bilik, ev arkadaşı tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu.Kaynak 2
  3. Her iki olayda da sağlık ekipleri şahısların hayatını kaybettiğini doğruladı.Kaynak 1, 2
  4. Yağız Bilik'in ölümüyle ilgili ev arkadaşı ve kız arkadaşının ifadeleri alındı.Kaynak 2

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 26.09.2026 11:23

    Tekirdağ da 54 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

    Kaynağı aç ↗
  2. 2
    HürriyetHaber kaynağı · 26.09.2026 12:02

    Şişli’de korkunç olay! 25 yaşındaki Yağız Bilik, yatağında ölü bulundu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.