# Steve McQueen'in Nadir Ferrari'si Müzayedeye Çıkıyor

- Canonical URL: https://habersitesi.org/haber/70726/steve-mcqueen-in-nadir-ferrari-si-muzayedeye-cikiyor
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-09-22T16:21:25+03:00
- Modified: 2026-09-22T17:43:57+03:00
- Category: Ekonomi
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Steve McQueen'in Nadir Ferrari'si Müzayedeye Çıkıyor, https://habersitesi.org/haber/70726/steve-mcqueen-in-nadir-ferrari-si-muzayedeye-cikiyor

## Summary

Efsanevi oyuncu Steve McQueen'in sahip olduğu 1967 model Ferrari, New York'ta düzenlenecek müzayedede satışa sunulacak. Sadece 10 adet üretilen özel otomobilin milyonlarca dolara alıcı bulması bekleniyor.

## Verified facts

- 1967 model Ferrari 275 GTB/4*S NART Spider, Rétromobile New York müzayedesinde satışa sunulacak.
- Sadece 10 adet üretilen NART Spider modelinden biri olan aracın ilk sahibi Steve McQueen'dir.
- Otomobil için 15 milyon ile 20 milyon dolar arasında bir değer öngörülmektedir.
- Müzayede 20-21 Kasım 2026 tarihlerinde Javits Center'da gerçekleştirilecektir.
- Araç, 1986 yılından bu yana aynı koleksiyonda korunmaktadır.

## Article

Otomobil dünyasının en nadide parçalarından biri olan 1967 model Ferrari 275 GTB/4*S NART Spider, New York'ta gerçekleşecek büyük bir müzayedede yeni sahibini arıyor. Sadece 10 adet üretilen bu özel modelin ilk sahibi, sinema dünyasının ikonik ismi Steve McQueen'dir.Milyon Dolarlık Koleksiyon Parçası1986 yılından bu yana aynı koleksiyon içerisinde özenle korunan aracın, 20-21 Kasım 2026 tarihlerinde Javits Center'da düzenlenecek etkinlikte satışa çıkması planlanıyor. Uzmanlar, bu nadir klasik otomobil için 15 milyon ile 20 milyon dolar arasında bir değer öngörüyor.

## Sources

- [Habertürk Ekonomi — 20 milyon dolara satışa çıkacak](https://www.haberturk.com/ekonomi/sadece-10-adet-uretildi-steve-mcqueenin-ferrarisi-20-milyon-dolara-satista-3914306)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See https://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
