Gündem Netanyahu'nun ABD Ziyareti Protesto Endişesiyle Kısalıyor
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak için ABD'ye gidiyor. Protesto korkusu yaşayan Netanyahu, ziyaretini günübirlik tutarak konuşmasının ardından dönecek.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak için ABD'ye gidiyor.
- Protesto korkusu yaşayan Netanyahu, ziyaretini günübirlik tutarak konuşmasının ardından dönecek.
- İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na katılmak amacıyla ABD'ye bir ziyaret gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na katılmak amacıyla ABD'ye bir ziyaret gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ancak planlanan seyahatin süresi, olası protestolar nedeniyle oldukça kısıtlı tutuldu.
Edinilen bilgilere göre Netanyahu, güvenlik ve protesto endişeleri sebebiyle ziyaretini günübirlik bir programla sınırladı. İsrail Başbakanı'nın, BM Genel Kurulu'ndaki resmi konuşmasını tamamladıktan hemen sonra vakit kaybetmeden ülkesine geri dönmesi bekleniyor.