\n\n

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran'dan Barış Günü Mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü vesilesiyle bir açıklama yaptı. Mesajında küresel barışın önemine ve Gazze'deki insani krize vurgu yapıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran'dan Barış Günü Mesajı
Temsili görsel · cocoparisienne / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü vesilesiyle bir açıklama yaptı.
  • Mesajında küresel barışın önemine ve Gazze'deki insani krize vurgu yapıldı.
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda küresel barışın önemine dikkat çekti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü vesilesiyle bir açıklama yaptı. Mesajında küresel barışın önemine ve Gazze'deki insani krize vurgu yapıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 21.09.2026 19:20
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda küresel barışın önemine dikkat çekti. Duran, özellikle Gazze'de sivillerin maruz kaldığı ağır insani koşullara ve yaşanan acılara vurgu yaparak uluslararası toplumun sorumluluklarını hatırlattı.

Adil bir dünya vurgusu

Türkiye'nin her zaman haksızlığa uğrayan mazlumların yanında yer aldığını belirten Duran, ülkenin daha adil ve huzurlu bir dünya düzeni inşa etmek adına kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Kaynak 1
  2. Duran, mesajında Gazze'deki insani duruma ve sivillerin yaşadığı acılara dikkat çekti.Kaynak 1
  3. Türkiye'nin haksızlığa uğrayanların yanında durmaya ve adil bir dünya için çalışmaya devam edeceği belirtildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah GündemHaber kaynağı · 21.09.2026 16:12

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan "Uluslararası Barış Günü" mesajı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.